PRO INVESTIGATIONS
„Profesionalne Detektivske Istrage“
Privatni detektiv | Detektivska agencija
Salzburg

  • Istražujemo
  • Pronalazimo
  • Dokazujumo
  • 100% Diskretno
  • Kvalitet usluga
  • Iskustvo i stručnost
  • Brzi rezultati
  • Pouzdanost i diskrecija

Naša reputacija nastavlja da raste kroz stalne preporuke od klijenta koji su koristili naše usluge, videli naše rezultate, i znaju za našu diskreciju i integritet. Veliki deo zasluge za naš uspeh je činjenica da vlasnik detektivske agencije lično nadgleda i učestvuje u svakom slučaju od početka do kraja, što osigurava to da su svi zahtevi klijenta ispunjeni, i održava strogu poverljivost u osetljivim istragama. U mnogim istragama postižemo više nego što su naši klijenti očekivali i uvek se trudimo da opravdamo Vaša očekivanja ili da ih prevaziđemo. Naše cene su pristupačne i uvek radimo u okviru dogovorenog budžeta kako bi smo postigli što efikasnije rezultate za najkraći mogući vremenski period i po najmanjoj mogućoj ceni.

Nadzor predstavlja tajno praćenje određenog lica bez njegovog znanja, prikupljanje informacija o licu, njegovim kretanjima, kontaktima, navikama, slabostima, itd, i podnošenje izveštaja o nadzoru klijentu koji je angažovao privatnog detektiva. Privatni detektiv je obučen i upoznat sa tehnikama modernog i efekasnog tajnog nadzora. Opasnost predstavlja sastavni deo detektivskog posla. Privatni detektiv je civilno lice sa dodatnim ovlašćenjima, lice koji je fizički pripremljeno da brani sebe, svoje klijente ili njihovu imovinu. Dobra intuicija i sposobnost transformacije su jedne od glavnih odlika svakog dobrog privatnog detektiva. Uz pomoć ovih odlika privatni detektiv je sposoban da ostane neprimetan.

Obavljajući poslove iz nadležnosti detektivske delatnosti, pripadnici detektivske agencije se susreću sa zadacima koji iziskuju posebne kvalitete i osobine neophodne da se uspešno odgovori visokim zahtevima ovog posla. Ukoliko želite da pronađete nestalu osobu, ako sumnjate da je partner neveran, ako želite da proverite poslovne saradnike ili konkurente, onda Vam naši istražitelji mogu pomoći. Molimo da se osećate slobodno da nas kontaktirate, bez ikakvih obaveza, radi diskutovanja bilo kog upita ili pitanja koja želite postaviti. Molimo Vas budete uvereni da se sa svim pozivima postupa sa pažnjom i u poverljivom maniru.

Adresa

Nanninggasse 14/6
9020 Klagenfurt am Wörthersee

Telefoni


+43 664 5700007

Email


office@pro-investigations.at

Top