Detektivske usluge za fizička lica podrazumevaju širok spektar podrške u ispitivanju potencijalnih problema, kao što su potrage za nestalim licima, istraživanje preljube, cyber nasilja, potraga za licima koja su vam nanela štetu itd. Kako biste došli do važnih informacija koje bi vam omogućile rešavanje nekog od navedenih problema, potrebno je da se obratite profesionalnoj detektivskoj agenciji. Uključivanje profesionalnog detektiva u vaše privatne poslove podrazmeva da će vaš slučaj biti rešen sa potpunom pažnjom, poverenjem i diskrecijom.

Znamo iz iskustva da ne postoje dva identična klijenta, slučaja, niti istrage. Stoga, mi, u Pro-Investigations, analiziramo svaki slučaj pojedinačno, zasebno, temeljno, a sve u cilju kvalitetnog savetovanja našeg klijenta o pravcu delovanja za koji verujemo da je najefikasniji i potencijalno najuspešniji, pre nego što započnemo istragu. Naš glavni cilj jeste da uvek obezbedimo najbolje rešenje za naše klijente. Naš kadar predstavljaju visokoobrazovani stručnjaci koji imaju iza sebe decenije iskustva, hiljade rešenih slučajeva i redovni su predavači na obukama i seminarima iz privatne bezbednosti. Detektivska agencija garantuje profesionalnost pri pružanju detektivskih uluga.

Detektivska agencija Pro-Investigations poseduje mrežu saradnika u Austrija, zemljama regiona, Evropskoj Uniji, kao i u Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Americi i Australiji. Naš tim privatnih detektiva je proveren i iskusan u sprovođenju profesionalnih istražiteljskih i bezbednosnih usluga svih vrsta. Naš profesionalni tim piše naučne radove na temu privatne bezbednosti iz kojih studenti fakulteta čitaju i uče, naš kadar drži predavanja na seminarima i kongresima na Evropskom nivou. Detektivske poslove obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom u bezbednosnim strukturama.

Naši klijenti su firme i fizička lica kojima su potrebne kvalitetne i pravovremene informacije radi donošenja što kvalitetnijih poslovnih ili privatnih odluka. Šta Vam garantujemo? Garantujemo klijentu individualni pristup svakom slučaju, pouzdanost izvršene usluge, doslednost u delovanju i diskretnost. Uvek pronađemo način da saznamo istinu i dodđemo do informacijau skladu sa očekivanjima klijenata. Naša posvećenost u radu, način rada i korišćena različitih sredstva tokom istrage čine nas najčešće biranom detektivskom agencijom u Austrija. Koristimo se savremenom opremom, proverenim i naučenim tehnikama potrebnim za uspešno obavljanje poverenih zadataka.

Bilo da je reč o jednostavnoj proveri informacija ili veoma složenoj istrazi, možete biti sigurni da će Vaša očekivanja biti ispunjena a često i premašena. Uvek stavljamo dobrobit i zadovoljstvo naših klijenata na prvo mesto. Naši privatni detektivi poseduju odgovarajuće licence MUP-a, tako da se dokazi koje smo prikupili mogu koristiti u sudskim sporovima i doprineti njihovom pozitivnom ishodu. Radimo sa najboljim advokatskim kancelarijama u Austrija, znamo kako da po Zakonu prikupimo i plasiramo dokaze kako bi klijenti bili uspešni na sudu. Sprovodimo sve vrste detektivskih poslova i pružamo profesionalne, diskretne i pouzdane detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na teritoriji Austrija, kao i u inostranstvu.

Želeli bismo da informišemo sve klijente koji žele da nas kontaktiraju da je naša telefonska linija dostupna non stop ali to je isključivo zbog hitnih slučajeva (nestalo Vam je dete ili neko bližnji u pola noći...) pa bismo želeli da Vas zamolimo da izbegnete pozive kasno noću ukoliko samo želite da se raspitate ili da popričate, za takve pozive Vas molimo da obavimo preko dana jer linija od 24 sata služi za hitne slučajeve. Hvala na razumevanju. Molimo Vas da imate na umu da se svi sastanci u agenciji zakazuju unapred preko telefona, i nakon čega klijenti mogu doći u zakazanom terminu kako bi smo diskutovali o tome kako možemo da Vam pomognemo. Svi saveti, sastanci i konsultacije se održavaju na besplatnoj bazi.

Top